Bijles wiskunde Apeldoorn

Bijles wiskunde in Apeldoorn

Wij bieden bijles voor wiskunde A, B en C voor en hebben gespecialiseerde mentoren die alle leerlingen op de mavo, havo, atheneum en het gymnasium in Apeldoorn uitstekend kunnen helpen.

Onderdelen als meetkunde, statistiek en exponentiële verbanden kunnen als lastig worden ervaren. Wij maken lastige onderwerpen weer begrijpelijk, leuk en zorgen voor een ontspannen sfeer.

Tijdens de wiskunde bijles gaat de leerling 1-op-1 aan de slag met een mentor die het vak goed beheerst. De leerling kan persoonlijke aandacht en begeleiding verwachten die aansluit bij de leerstijl en praktische competenties.

Wiskunde is een vak dat veel oefening vergt. Dit oefenen doet de leerling niet alleen. De mentor kijkt gedurende de les mee en zorgt ervoor dat de oefeningen samen worden uitgewerkt en nagekeken. Ook wordt er stilgestaan bij een opdracht wanneer deze als moeilijk wordt ervaren. De boeken en lesstof van de leerling zijn hierin het uitgangspunt zodat de uitleg volledig aansluit op de lesstof van de betreffende school.

De beste bijles in Apeldoorn

Naast bijles wiskunde bieden wij ook bijles voor alle andere vakken van de meeste  middelbare scholen in Apeldoorn:

Scheikunde

Natuurkunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Biologie

✔ Engels

✔ Nederlands

✔ Economie

✔ Geschiedenis

✔ Bedrijfseconomie

Duits

Frans

✔ Informatica

✔ Maatschappijleer

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.