Bijles bedrijfseconomie

Bijles bedrijfseconomie in Apeldoorn

De mentoren van Talent College staan klaar om leerlingen te helpen bij bedrijfseconomie. Elke leerling van de havo en het vwo is welkom om op onze groene en inspirerende locatie extra uitleg over dit vak te krijgen.

Bij bedrijfseconomie leer je vanuit verschillende invalshoeken naar diverse organisaties en hun bijbehorende omgeving te kijken. Boekhouding, financiën en marketing zijn hierbij belangrijke termen. Als werken met cijfers voor een leerling een lastige opgave is, bieden we bij Talent College ondersteuning.

Tijdens een individuele bijles kan de leerling oefenen met de opgaven en uitleg krijgen van een mentor die het vak beheerst. Het is bij bedrijfseconomie van belang veel te oefenen, berekeningen te maken en getallen leren toe te passen.

Aan de hand van veel herhaling zullen de cijfers je steeds meer eigen worden. Mocht de leerling ergens tegenaan lopen of moeite hebben met een bepaald onderwerp, staat de mentor paraat om samen de oefeningen door te nemen en te bespreken.

Deze begeleiding past de mentor aan op de leerstijl en competenties van de leerling, waardoor de bijles altijd aansluit bij de behoeften.

De beste bijles in Apeldoorn

Naast bijles in bedrijfseconomie bieden wij ook bijles voor alle andere vakken in lijn met het curriculum van veruit de meeste basis en middelbare scholen in Apeldoorn:

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.