Examentraining

Examentraining bij Talent College Apeldoorn

Het examenjaar kan een spannende periode zijn, niet alleen voor leerlingen maar ook voor ouders. Examentraining van Talent College biedt passende support. Onder begeleiding van ervaren trainers bereid jij je maximaal voor op zowel School Examens als het Centraal Eindexamen voor Mavo, Havo en VWO.

De beste resultaten met examentraining bij het Talent College

Wij verwelkomen leerlingen van alle middelbare scholen in Apeldoorn en omgeving. Samen met een ervaren trainer wordt er een plan van aanpak opgesteld en krijg je extra uitleg, voorbeelden en oefeningen waardoor jij de examenstof goed beheerst.

Dit doen we in kleine groepen zodat de volledige examenstof wordt behandeld. Er is uitgebreid de tijd om oefenexamens te maken en op deze manier raak je ook vertrouwd met het maken van de examens onder tijdsdruk. Samen kijken we waar je nu staat en wat er eventueel nog extra nodig is in de vorm van bijles voor een specifiek vak.

Op deze manier ga je met nog meer zelfvertrouwen het eindexamen in!

1-op-1 Examentraining

Bij het Talent College kan je ook 1-op-1 examentraining krijgen. Samen met een persoonlijke begeleider bereid jij je examen op de best mogelijke manier voor. Je kunt al jouw vakinhoudelijke vragen stellen en samen met onze mentoren de door jou gewenste examenstof oefenen. Ook is er is ruimte voor het maken van oefenexamens en we richten ons volledig op een persoonlijke aanpak die voor jou werkt.

Direct starten met eindexamentraining

Samen spreken we af wanneer jij de examentraining wil volgen. Zo kun je altijd starten op het moment dat het jou uitkomt; vlak voor een toetsweek, in de voorbereiding van de School Examens of het Centraal Eindexamen.

Eindexamen voor ieder vak voor Vmbo, Havo, Atheneum and Gymnasium:

Examentraining

Je bent van harte welkom. Plan een kennismakingsgesprek.

Kennismaken: leuk!

Wij vinden het leuk als u langs komt om kennis te maken. Samen bespreken we graag de mogelijkheden voor examentraining.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar en zijn 7 dagen per week beschikbaar. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 16.00 uur.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar en zijn 7 dagen per week beschikbaar. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 16.00 uur.