Bijles geschiedenis

Bijles geschiedenis in Apeldoorn

Voor de meest persoonlijke en individuele bijles geschiedenis zitten de leerlingen van de mavo, havo, atheneum en gymnasium bij Talent College op de juiste plek.

Een leerling wordt gekoppeld aan een passende mentor waarmee samen het vak zorgvuldig wordt behandeld. Er is ontzettend veel geschiedenis, waar veel schoolboeken vol mee staan. Bij Talent College wordt de leerling 1-op-1 geholpen deze informatie op een effectieve manier op te nemen.

Tijdens het oefenen bij de bijles wordt onder andere aandacht besteed aan het maken van tijdlijnen, het oefenen met het zien van verbanden tussen jaartallen en gebeurtenissen en wordt het maken van samenvattingen behandeld.

Geschiedenis is een vak dat veel stof bevat, wat het voor de leerling lastig kan maken overzicht te behouden. De mentor doorloopt samen met de leerling enkele tips en stappen om de stof efficiënter te verwerken.

Daarnaast worden handigheidjes besproken om informatie over getallen en ontwikkelingen in de geschiedenis met elkaar te verbinden. Dit gebeurt op een manier die aansluit bij de leerling en zijn of haar competenties en leerstijl.

De beste bijles in Apeldoorn

Naast bijles geschiedenis bieden wij ook bijles voor alle andere vakken in lijn met het curriculum van veruit de meeste basis en middelbare scholen in Apeldoorn:

Scheikunde

Natuurkunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Biologie

✔ Engels

✔ Nederlands

✔ Economie

✔ Geschiedenis

✔ Bedrijfseconomie

Duits

Frans

✔ Informatica

✔ Maatschappijleer

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.