Bijles Frans Apeldoorn

Bijles Frans in Apeldoorn

Wij ondersteunen leerlingen die extra handvatten kunnen gebruiken bij het vak Frans. We bieden dit aan alle leerlingen die op de mavo, havo, atheneum en gymnasium zitten en dit vak in hun vakkenpakket hebben.

In het Frans kent men meer werkwoordstijlen en persoonsvormen dan in het Nederlands. Daarnaast kan het schrijven van deze taal en de woordvolgorde als lastig worden ervaren. Bij Talent College zorgen wij echter voor een leuke en ontspannen sfeer tijdens het oefenen van deze taal. Tijdens de bijles gaat de leerling 1-op-1 aan de slag met een mentor die de taal goed beheerst.

De leerling kan persoonlijke aandacht en begeleiding verwachten die aansluit bij de leerstijl, praktische competenties en studievaardigheden. Om Frans onder de knie te krijgen is het belangrijk om veel te oefenen met de verschillende vaardigheden. Hierbij is het belangrijk om met meerdere aspecten bezig te zijn, zoals het lezen en schrijven ervan.

Door deze te combineren worden bepaalde letters, woorden en zinnen sneller herkend. De mentor gaat stap voor stap met de leerling aan de slag. De bijles bevat veel herhaling, zodat de stof beter blijft hangen. De boeken en lesstof worden hierbij als leidraad gebruikt.

De beste bijles Frans in Apeldoorn

Naast bijles Frans bieden wij ook bijles voor alle andere vakken van de middelbare school:

Scheikunde

Natuurkunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Biologie

✔ Engels

✔ Nederlands

✔ Economie

✔ Geschiedenis

✔ Bedrijfseconomie

Duits

Frans

✔ Informatica

✔ Maatschappijleer

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.