Persoonlijk + Aangenaam = Groei.

Huiswerkbegeleiding

Huiswerkbegeleiding in Apeldoorn

Onze huiswerkbegeleiding bieden wij voor leerlingen van alle basis- en middelbare scholen in Apeldoorn. Ook wel studiebegeleiding en schoolbegeleiding genoemd maken onze leerlingen in kleine groepen hun huiswerk, ontwikkelen studievaardigheden, ontdekken hun leerstijlen en leren praktische competenties op het gebied van plannen, doelen stellen en priotiseren voor nog betere resultaten en meer plezier in leren. 

De beste huiswerkbegeleiding in Apeldoorn

Met gemiddeld 1 mentor voor 7 studenten, een Persoonlijk Leerplan, aandacht voor de leervoorkeur van de leerlingen en ontwikkeling van praktische competenties bieden wij de meest uitgebreide studie en schoolbegeleiding voor iedere leerling op zowel de basis- als de middelbare scholen in Apeldoorn voor mavo, havo, atheneum en gymnasium.

Studie, school en huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Onze mentoren hebben ervaring met uiteenlopende curricula en schoolsystemen van de basis- en middelbare scholen in Apeldoorn en we kunnen iedere leerling helpen. Zowel leerlingen die reeds goede cijfers behalen als leerlingen met een achterstand. Onze ondersteuning richt zich niet enkel op de lesstof, maar ook op de intrinsieke motivatie, zelfstandigheid en zelfvertrouwen van uw kind. En dit zorgt voor de beste resultaten en het meeste plezier!

Leerstijlen en leervoorkeur

Wij helpen iedere leerling met het identificeren van de persoonlijke leerstijlen en voorkeuren. Ieder kind is uniek en iedereen verwerkt informatie op een unieke wijze. Iedere leerstijl heeft zijn kracht en wij oefenen  met het toepassen en verfijnen van studievaardigheden. Leerlingen verschillen in voorkeuren ten aanzien van auditieve, tekstuele of visuele informatieverwerking. Het is fijn om de leervoorkeuren te kennen, want dan weten leerlingen ook welke manieren van leren bij hen optimaal passen.

Ontwikkel praktische competenties

Middels huiswerkbegeleiding ontwikkelen leerlingen van het Talent College Apeldoorn praktische competenties die bijdragen aan hun algemene ontwikkeling. Het stellen van doelen, prioriteren, zelf evaluatie, plannen en time-management zijn skills die de leerlingen helpen om hun huiswerk beter te maken terwijl het ook bijdraagt aan hun zelfstandigheid, zelfvertrouwen en plezier in leren. 

Huiswerk en studiebegeleiding voor leerlingen van alle scholen in Apeldoorn

Wij werken met middelbare scholieren en basisschoolleerlingen van alle scholen en schoolsystemen in Apeldoorn en omgeving. Alle middelbare scholen uit Apeldoorn in onderstaand overzicht zijn binnen 5-10 minuten fietsafstand.  Een frisse neus op de fiets helpt met de focus op het leren terwijl de transitie van klaslokaal naar onze rustige campus bijdraagt aan de concentratie en leerplezier. 

Christelijk Lyceum Apeldoorn
Gymnasium Apeldoorn
Koningin Wilhelmina School

Veluws College Walterbosch
Veluws College Mheenpark
KSG Wereldcollege Apeldoorn
Jacobys Fruytier Scholengemeenschap 
Veluws College Cortenbosch

Huiswerkbegeleiding voor alle vakken

Middels huiswerkbegeleiding werken we met de leerling aan het maximaliseren van het resultaat voor alle vakken. We maken daartoe een persoonlijk leerplan en houden de cijfers van alle vakken in de gaten. De mentor kan tijdens de huiswerkbegeleiding helpen met vragen voor alle vakken. Indien inhoudelijk verdieping is gewenst die verder kan gaan dan de huiswerkbegeleiding bieden we bijles. Tijdens de bijles krijgt de leerling ondersteuning van een gespecialiseerde mentor middels 1-op-1 bijles toegespitst op het specifieke onderwerp. 

Wij bieden bijles en huiswerkbegeleiding voor de onderstaande vakken;

Flexibel

Leerlingen zijn van maandag t/m vrijdag 2 tot 5 dagen per week in de middag na schooltijd en tot 18:00 welkom op onze prachtige campus tegenover de ingang van Paleis Het Loo. Al onze diensten voor huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching zijn flexibel te boeken.  

Een inspirerende en rustige leeromgeving

We bieden een huiselijke omgeving met maximale aandacht voor het individu. Bij ons zitten leerlingen niet enkel achter hun boeken; we hebben korte intermezzos, doen activiteiten in de frisse buitenlucht en stimuleren samenwerken. Leerlingen leren nieuwe vrienden kennen en een nieuwe omgeving buiten school draagt bij aan de sociale interacties. Dit ontspant. Een fijne, welkome omgeving draagt bij aan het zelfvertrouwen en plezier die samen een fundament vormen voor goede resultaten. En nog belangrijker; een liefde voor leren!

Persoonlijk Leerplan

Studenten maken bij ons een Persoonlijk Leerplan dat we regelmatig met de leerling en u als ouder(s) bespreken. Zo bent u volledig op de hoogte van de ontwikkeling en progressie die uw kind maakt.

We concretiseren op welke studievaardigheden we focussen en welke competenties we na een bepaalde tijd bereikt willen hebben. De focus ligt op het totale schooltraject; van effectief leren in de klas tot het zelfstandig en pro-actief maken van huiswerk en toetsen.

Onze mentoren hebben ervaring met uiteenlopende curricula en schoolsystemen en we kunnen iedere leerling helpen. Zowel leerlingen die reeds goede cijfers behalen als leerlingen die een achterstand hebben in te halen. Onze ondersteuning richt zich niet enkel op de lesstof, maar ook op de intrinsieke motivatie, zelfstandigheid en zelfvertrouwen van uw kind. En dit zorgt voor de beste resultaten en het meeste plezier!

Flexibele Pakketten

Al onze diensten voor huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching zijn flexibel te boeken.  

2 dagen

3 dagen

4 dagen

5 dagen

Huiswerkbegeleiding

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek voor huiswerkbegeleiding.

Kennismaken: leuk!

Wij vinden het leuk als u langs komt om kennis te maken. Samen bespreken we graag de mogelijkheden voor huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar en zijn 7 dagen per week beschikbaar. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 16.00 uur.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij staan voor u klaar en zijn 7 dagen per week beschikbaar. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08:00 tot 20.00 uur en in het weekend tot 16.00 uur.