Bijles rekenen Apeldoorn

Bijles rekenen in Apeldoorn

Rekenen is een vaardigheid die bij veel vakken, en ook in het dagelijks leven, terug blijft komen. Voor leerlingen van het basis- en voortgezet onderwijs bieden mentoren van Talent College hulp, Goed leren rekenen op de basisschool zorgt voor betere resultaten op de CITO toets en een soepele overgang naar de brugklas op de middelbare school. 

Breuken, percentages en verhaaltjessommen zullen termen zijn die elke leerling wel herkent. Toch is er een oplossing om door deze taaie stof heen te komen; bijles bij Talent College. In een persoonlijke setting leren leerlingen niet alleen handigheidjes over rekenen, maar wordt er ook stilgestaan bij het aanleren van studievaardigheden. Deze komen ten slotte ook van pas bij andere vakken. 

 

Ter voorbereiding op bijvoorbeeld de CITO gaat de mentor met de leerling door flink veel oefeningen en wordt er bij elk antwoord stilgestaan. Hoe de leerling tot het antwoord is gekomen is tevens net zo belangrijk als het antwoord zelf. Daarnaast biedt de bijles de ruimte om te leren van de fouten die worden gemaakt en helpt het enorm in opmaak naar de CITO. Bij Talent College zorgen wij voor een omgeving waarin oplossingen worden geboden en waarin het vertrouwen van de leerling groeit.

De beste bijles in Apeldoorn

Naast bijles rekenen bieden wij ook bijles voor alle andere vakken van de middelbare school:

Scheikunde

Natuurkunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Biologie

✔ Engels

✔ Nederlands

✔ Economie

✔ Geschiedenis

✔ Bedrijfseconomie

Duits

Frans

✔ Informatica

✔ Maatschappijleer

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.