Bijles biologie

Bijles biologie in Apeldoorn

Op een prettige manier, in een huiselijke setting, biedt Talent College bijles biologie aan leerlingen van de mavo, havo, atheneum en gymnasium. Biologie staat bekend om de brede variatie aan vakgebieden waarin onderzoek wordt gedaan. Onze mentoren geven bijles in alle onderwerpen van biologie. Denk hierbij aan fysiologie, stofwisseling, genetica, evolutie en anatomie maar ook alle andere onderwerpen.

Dit houdt in dat er van de leerling een bepaalde basiskennis wordt verwacht op veel verschillende terreinen. De mentoren van Talent College helpen de leerling hierbij. Tijdens deze bijles wordt de leerling individueel door een mentor begeleid.

De competenties en studievaardigheden van de leerling staan hierbij centraal. Bij biologie is het de kunst om veel oefeningen te maken en deze te bespreken. Op deze manier raakt de leerling gewend aan de vraagstelling en de verwachting van kennis over de theorie.

Hierna worden de oefeningen besproken en kan de mentor toelichting geven indien nodig. De leerstof wordt gezamenlijk doorgenomen, waarna de leerling zelf, met de aangeleerde tools, in de les weer verder kan en betere resultaten behaald. 

De beste bijles in Apeldoorn

Naast bijles biologie bieden wij ook bijles voor alle andere vakken van de middelbare school en in lijn met het curriculum van de meeste scholen in Apeldoorn:

Scheikunde

Natuurkunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Biologie

✔ Engels

✔ Nederlands

✔ Economie

✔ Geschiedenis

✔ Bedrijfseconomie

Duits

Frans

✔ Informatica

✔ Maatschappijleer

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.