Bijles Economie

Bijles economie in Apeldoorn

Voor leerlingen die extra hulp en uitleg bij economie kunnen gebruiken, staan de mentoren van Talent College paraat. Alle leerlingen van de mavo, havo, atheneum en gymnasium zijn welkom op onze sfeervolle locatie naast Paleis Het Loo.

Begrippen als WOZ-waarde, koopkracht en productie zullen voor veel leerlingen bekend in de oren klinken. Economie is een breed vak waardoor leerlingen van vele markten thuis zullen moeten zijn.

Tijdens de bijles wordt er op een prettige manier samengewerkt tussen de leerling en de mentor. Bij een vak als economie is het maken van vele oefeningen de sleutel tot succes. Om deze reden wordt in de bijles veel herhaling toegepast, waardoor de leerling de berekeningen steeds meer eigen maakt. 

Ook worden er handvatten geboden hoe bepaalde stof het best toegepast kan worden. De mentor zorgt voor een passende begeleiding, op basis van de competenties en manier van leren van de leerling.

De beste bijles in Apeldoorn

Naast bijles in economie bieden wij ook bijles voor alle andere vakken in lijn met het curriculum van de meeste middelbare scholen in Apeldoorn:

Scheikunde

Natuurkunde

Wiskunde A

Wiskunde B

Biologie

✔ Engels

✔ Nederlands

✔ Economie

✔ Geschiedenis

✔ Bedrijfseconomie

Duits

Frans

✔ Informatica

✔ Maatschappijleer

Bijles?

Je bent van harte welkom. Reserveer nu je plek!
Flexibel in te plannen voor € 45 per bijles van 1 uur

Plan een proefles

Voordat een leerling start met bijles bespreken we waar de leerling de meeste behoefte aan heeft waarna we graag samen een proefles inplannen. Als de proefles je goed bevalt kunnen we direct een vervolgles inplannen.