Beste bijles in Apeldoorn

Beste bijles in Apeldoorn

Een overzicht van de beste aanbieders van bijles in Apeldoorn en omgeving.

Een overzicht van de beste aanbieders van bijles in Apeldoorn en omgeving.

Talent College Apeldoorn

https://talentcollege.org/apeldoorn/
Adres: Amersfoortseweg 1, 7313 AA Apeldoorn

Het Talent College biedt 1-op-1 bijles alsmede huiswerkbegeleiding zodat leerlingen van de basisschool of middelbare school daadwerkelijk verder worden geholpen en hun cijfers in korte tijd verbeteren. De bijles richt zich op vakinhoudelijke kennis voor een specifiek vak. Leerlingen leren ook studievaardigheden en krijgen meer inzicht in hun leerstijl wat ook ten goede komt aan de resultaten van andere vakken. Alle leerlingen krijgen een Persoonlijk leerplan en in de begeleiding is er aandacht voor de leervoorkeur van de leerlingen en ontwikkeling van studievaardigheden. 

De bosrijke campus is gesitueerd tegenover Paleis Het Loo en is op loop- en fietsafstand van de meeste scholen in Apeldoorn. Het Talent College Apeldoorn organiseert ook huiswerkbegeleiding, studiecoaching en workshops.

Breinbrekers

https://breinbrekers.nl/coda/
Adres: CODA, Vosselmanstraat 299 7311 CL, Apeldoorn

Breinbrekers geeft huiswerkbegeleiding, en bijles in verschillende plaatsen in Nederland inclusief Apeldoorn. In Apeldoorn zit Breinbrekers in het CODA gebouw in het centrum.

StudyWorks

https://www.studyworks.nl/bijles/apeldoorn

Bij StudyWorks komen bijles coaches naar het huis van de leerling of wordt de bijles online gegeven. StudyWorks geeft in alle vakken bijles en door heel Nederland maar heeft op het moment van schrijven nog geen eigen locatie in Apeldoorn.
Rietveld Instituut
Het Rietveld Instituut in Apeldoorn is opgericht door Marjan Rietveld en is gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding en bijlessen voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen in Apeldoorn.
Een van de kenmerken van het instituut is de kleinschaligheid en de wens om maatwerk te leveren voor iedere leerling.

Abacus Bijlessen

https://www.abacus-bijlessen.nl/abacus-concept/bijles.html

Abacus geeft bijles aan huis. Ze verzorgen bijles op alle niveaus en voor alle vakken. Dit doen de docenten van Abacus met individuele aandacht voor de leerling.

Learn2Study

https://www.learn2study.nl

Learn2Study is actief op de Schuttersweg in Apeldoorn en focust op bijles. Learn2Study is gestopt met huiswerkbegeleiding. 

Lyceo

Lyceo heeft veel vestigingen in Apeldoorn en verspreid over Nederland. Lyceo is actief op verschillende scholen in Apeldoorn waaronder de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap, het Gymnasium Apeldoorn, KSG Apeldoorn, De Heemgaard en het Walterbosch College. Ook heeft Lyceo een eigen vestiging aan de Nieuwstraat in Apeldoorn. 

Studiekring

Alle Studiekring vestigingen gaan door als Lyceo. De Studiekring vestigen richten zich op schoolwerk en studiebegeleiding. 

Bijles

Bijles in Apeldoorn voor alle middelbare school en basisschool vakken bij het Talent College Apeldoorn
45 voor 1 uur
  • Persoonlijk Leerplan en evaluatie
  • Flexibel: ieder vak, schoolsysteem en niveau
  • Een inspirerende en rustige leeromgeving
  • Persoonlijke leervoorkeuren
Populair