Beste Huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Blog

Een overzicht van de beste huiswerkbegeleiding in Apeldoorn.

Met huiswerkbegeleiding, studiecoaching en bijles in kleine groepen en ook op individuele basis organiseert het Talent College Apeldoorn een bijzonder programma. Alle leerlingen krijgen een Persoonlijk Leerpan en in de begeleiding is er aandacht voor de leervoorkeur van de leerlingen en ontwikkeling van praktische competenties.

De bosrijke campus is gesitueerd tegenover Paleis Het Loo en is  op loop- en fiets afstand van de meeste scholen in Apeldoorn.  Het Talent College Apeldoorn organiseert ook vakantiekampen. 

Lyceo biedt huiswerkbegeleiding op scholen in Apeldoorn en heeft vestigingen door heel Nederland waar met verschillende groepsgroottes wordt gewerkt. Lyceo richt zich op voor begeleiding bij het schoolwerk en persoonlijke en positieve aandacht voor iedere leerling. De ondersteuning is niet enkel gericht op de lesstof, maar ook op de motivatie, zelfstandigheid en het zelfvertrouwen.

In Apeldoorn heeft Studiekring vier vestigingen waar huiswerkbegeleiding, bijles en diverse trainingen worden geven. Studiekring heeft in Apeldoorn activiteiten op het Gymnasium/KSG , Fruytier, Mheenpark en Walterbosch en werkt zowel met leerlingen van groep 7/8 van de basisschool als leerlingen die naar het vwo, de havo en het vmbo gaan.

Breinbrekers is sterk met huiswerk en geeft veel huiswerkbegeleiding in verschillende plaatsen in Nederland inclusief Apeldoorn. In Apeldoorn zit Breinbrekers in het CODA gebouw. Breinbrekers heeft een leerlingvolgsysteem ontwikkeld waarmee ouders altijd digitaal op de hoogte worden gesteld van de voortang. 

 

Bij StudyWorks komen bijlescoaches naar het huis van de leerling of wordt de bijles online gegeven. StudyWorks geeft in alle vakken bijles en door heel Nederland maar heeft op het moment van schrijven nog geen eigen locatie in Apeldoorn. 

Het Rietveld Instituut in Apeldoorn wordt geleid en is opgericht door Marjan Rietveld en is gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding en bijlessen voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen in Apeldoorn.

Een van de kenmerken van het instituut is de kleinschaligheid en de wens om maatwerk te leveren voor iedere leerling.

Citotraining voor de basisschool bij het Talent College

Nieuw!
Roodharige jongen op het Talent College in Apeldoorn.

Kom gezellig langs

Of plan een webinar. Wat u wilt.
Klik hier

Op zoek naar iets Anders? Nieuws? Lees meer!