Beste Huiswerkbegeleiding Apeldoorn

Blog

Een overzicht van de beste huiswerkbegeleiding en bijles in Apeldoorn.

Met huiswerkbegeleiding, studiecoaching en bijles in kleine groepen en ook op individuele basis organiseert het Talent College Apeldoorn een bijzonder programma. Alle leerlingen krijgen een Persoonlijk Leerpan en in de begeleiding is er aandacht voor de leervoorkeur van de leerlingen en ontwikkeling van praktische competenties.

De bosrijke campus is gesitueerd tegenover Paleis Het Loo en is  op loop- en fiets afstand van de meeste scholen in Apeldoorn.  Met name het Christelijk Lyceum Apeldoorn in Berg en Bos, Gymnasium Apeldoorn, KSG Apeldoorn en het Veluws College Walterbosch zijn dichtbij en op fietafstand. Het Talent College Apeldoorn organiseert ook vakantiekampen. 

Breinbrekers is sterk met huiswerk en geeft veel huiswerkbegeleiding in verschillende plaatsen in Nederland inclusief Apeldoorn. In Apeldoorn zit Breinbrekers in het CODA gebouw. Breinbrekers heeft een leerlingvolgsysteem ontwikkeld waarmee ouders altijd digitaal op de hoogte worden gesteld van de voortang. 

 

Bij StudyWorks komen bijlescoaches naar het huis van de leerling of wordt de bijles online gegeven. StudyWorks geeft in alle vakken bijles en door heel Nederland maar heeft op het moment van schrijven nog geen eigen locatie in Apeldoorn. 

Het Rietveld Instituut in Apeldoorn wordt geleid en is opgericht door Marjan Rietveld en is gespecialiseerd in huiswerkbegeleiding en bijlessen voor middelbare scholieren en basisschoolleerlingen in Apeldoorn.

Een van de kenmerken van het instituut is de kleinschaligheid en de wens om maatwerk te leveren voor iedere leerling.

Lyceo

 

Lyceo heeft een eigen vestiging op de Nieuwstraat in Apeldoorn. Daarnaast heeft Lyceo klaslokalen en andere ruimtes voor bijles en huiswerkbegeleiding op verschillende scholen in Apeldoorn. Lyceo is een landelijke aanbieder met meer dan 200 locaties in Nederland.    

Studiekring

 

De oorspronkelijke vestigingen van Studiekring zijn de afgelopen periode allemaal omgebouwd naar Lyceo. Studiekring en Lyceo zijn in Apeldoorn met name actief op de verschillende schoollocaties en bieden onder meer bijles en huiswerkbegeleiding. 

Learn2Study

Learn2Study zit al meer dan 10 jaar in Apeldoorn en geeft bijles en huiswerkbegeleiding. De vestiging zit aan de Schuttersweg in Apeldoorn en kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan centraal. 

Citotraining voor de basisschool bij het Talent College

Roodharige jongen op het Talent College in Apeldoorn.

Kom gezellig langs

Of plan een webinar. Wat u wilt.
Klik hier

Op zoek naar iets Anders? Nieuws? Lees meer!