Cito-training

Cito-training en bijles in Apeldoorn voor basisschool leerlingen

De Cito-toets is een moment opname voor de toekomst van uw kind. Het kan zijn dat uw kind op de Cito-toetsen anders presteert dan verwacht. Misschien geeft de leerkracht van de basisschool aan dat er meer in zit bij uw kind dan hij of zij nu laat zien, en is extra begeleiding nodig. 

Of misschien twijfelt u juist aan het advies van de leerkracht. Uw kind kan last hebben van nervositeit, faalangst of prestatiedruk.  Dan kan de juiste begeleiding en toepassing van methodiek een wereld van verschil maken voor uw kind.

Cito-training en bijles in Apeldoorn bij het Talent College.

Onze begeleiders en mentoren houden rekening met de individuele behoeftes en talenten van uw kind. De begeleiders leren uw kind om de gevarieerde vraagstellingen van de Citotoets te begrijpen. We helpen uw kind in een vertrouwde omgeving om met minder stress en meer vertrouwen de Cito-toetsen te maken. 

Talent College Cito-trainingen en bijlessen Cito voor de basisschool worden gegeven aan kinderen uit alle groepen van het Basisonderwijs. Talent College ondersteund met alle onderdelen van het Cito-Volgsysteem, de Entreetoets en de Eindtoets Basisonderwijs. Daarnaast bieden we begeleiding voor de IEP Eindtoets, de DIA-Eindtoets, de AMN Eindtoets en ROUTE 8.

In de bijlessen Cito van het Talent College kunnen alle onderdelen van rekenen en taal aan bod komen, afhankelijk van de behoeftes van uw kind. We verzorgen bijles voor groep 8, Cito training, bijles groep 7 alsmede een training voor de Entreetoets. 

Met individuele bijlessen Cito en met onze gerichte Cito trainingen behalen onze leerlingen in groep 7 en groep 8 positieve resultaten. De focus ligt op het totaaltraject en persoonlijke ontwikkeling; van effectief leren en oefenen tot het maken van de toetsen en ondertussen het ontdekken van je talenten.

Cito training voor alle groepen!

Ook voor de lagere groepen van de basisschool verzorgen we met succes bijles taal, bijles rekenen of bijles Cito. We hechten belang aan een persoonlijke kennismaking want ieder kind is,  en leert op een unieke manier.  We maken graag samen een leerplan zodat uw kind met succes wordt geholpen in zijn of haar ontwikkeling.